Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 530g314kcal51.9g15.9g2.1g0g
Sokeri 90g365kcal0g89.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai138g482kcal16.5g97.7g2.9g4.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g42kcal0g10.5g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 350g499kcal43.7g1g35.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g3404kcal224.2g430g81.6g8.2g
Valittu annoskoko1120g1702kcal112.1g215g40.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna560g851kcal56.1g107.5g20.4g2.1g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104