Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima53g205kcal15.2g0g15.8g0g
Katkarapu 350g239kcal50.5g0g3.9g0g
Tomaattimurska 438g129kcal2.5g23.2g0.9g8.3g
Hunaja 5.7g19kcal0g4.6g0g0g
Valkosipuli 3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g219g547kcal21.9g94.1g7.7g15.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g2392kcal181.8g249.4g65.6g49g
Valittu annoskoko1120g1196kcal90.9g124.7g32.8g24.5g
Annoskoko puolitettuna560g598kcal45.5g62.4g16.4g12.3g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471