Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 323g2256kcal2.1g0g254.2g0g
Neilikka, annos 4g2.6g9kcal0.1g2.1g0.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g6.5g20kcal0.7g3.9g0.5g1.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.2g19kcal0.2g4.1g0.2g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka13g52kcal0g12.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 271g908kcal0.2g221.1g0.1g3.8g
Sokeri 274g1110kcal0g273.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 213g304kcal26.6g0.6g21.8g0g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g4.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g9401kcal61.2g1045.6g553.8g11.4g
Valittu annoskoko1120g4700kcal30.6g522.8g276.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna560g2350kcal15.3g261.4g138.5g2.9g
Arvot/100g100g420kcal2.7g46.7g24.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72094