Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g374kcal42.8g0g22.5g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g113g386kcal10.1g85.6g0.7g1.6g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g90g32kcal1.4g6.2g0.1g1.3g
Tomaattipyree, Pirkka28g23kcal1g5.3g0.3g0.3g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Porkkana, keitetty, suolaton 253g85kcal1.6g14.4g0.5g6.6g
Kikherne säilötty 100g135g146kcal7.7g22.6g2.5g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g23g68kcal1g13.5g1g0g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2241g2271kcal133.4g303.4g55.6g22.4g
Valittu annoskoko1121g1136kcal66.7g151.7g27.8g11.2g
Annoskoko puolitettuna560g568kcal33.4g75.9g13.9g5.6g
Arvot/100g100g101kcal6g13.5g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257553