Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g47g26kcal2.8g1.4g0.9g47.3g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 225g143kcal6.8g10.8g7.9g0g
Oliiviöljy 68g598kcal0g0g67.6g0g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal31g0.7g25.4g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)90g90kcal14.4g0.9g2.7g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)225g180kcal4.7g29.3g3.6g8.3g
Ketsuppi, Pirkka68g72kcal0.7g16.9g0g0.8g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)34g64kcal0.2g15.2g0.2g1.4g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g113g372kcal30.4g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2241g3796kcal182g150.4g270.6g115.6g
Valittu annoskoko1121g1898kcal91g75.2g135.3g57.8g
Annoskoko puolitettuna560g949kcal45.5g37.6g67.7g28.9g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368458