Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 451g579kcal93.5g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g451g162kcal8.1g28.8g1.4g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g113g107kcal9g15.8g0.8g9g
Valkosipuli 7.9g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g11g18kcal1g3.5g0g0.1g
Juustokumina jeera (), annos 6g6.8g24kcal1.2g3g1.5g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Ruokasuola jodioitu 11g0.3kcal0.1g0g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2241g1945kcal229g112.6g64g23.4g
Valittu annoskoko1121g973kcal114.5g56.3g32g11.7g
Annoskoko puolitettuna560g486kcal57.3g28.2g16g5.9g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040