Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 300g243kcal4.7g50.5g0.1g9g
Oliiviöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Risottoriisi (Risella), 60g159g558kcal12.7g119.5g2.7g4.8g
Kasvisliemikuutio 8.2g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Parmesaani (Joku), annos 30g15g58kcal3.6g0g4.9g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g23g45kcal0.7g6.1g2.1g0.1g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g75g202kcal10.5g0.7g17.2g0g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2241g2539kcal66g355.8g89.2g28g
Valittu annoskoko1120g1270kcal33g177.9g44.6g14g
Annoskoko puolitettuna560g635kcal16.5g89g22.3g7g
Arvot/100g100g113kcal2.9g15.9g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425251