Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2773g3956kcal346.6g8.3g284.2g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g3361g2185kcal400g141.2g10.1g0g
Soijajauho rasvainen 588g2744kcal203.2g138.3g138.2g70g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 336g1086kcal97.5g23.5g67.2g102.9g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)336g857kcal55.8g114.6g20.5g100.8g
Seesaminsiemen, kuorineen 336g2267kcal90.4g23.2g195g41.3g
Leivinjauhe 168g295kcal8.7g63.5g0g0.8g
Oivariini, 80 normaalisuolainen420g3025kcal4.2g4.2g336.1g0g
Oltermanni, perinteinen1681g6050kcal420.2g0g487.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g44930kcal3253.2g1033.6g3077.4g631.6g
Valittu annoskoko10000g22465kcal1626.6g516.8g1538.7g315.8g
Annoskoko puolitettuna5000g11233kcal813.3g258.4g769.4g157.9g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603