Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 4728g2804kcal463.8g141.8g18.9g0g
Sokeri 804g3262kcal0g802.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1229g4302kcal147.5g872.7g25.8g36.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g95g378kcal0g93.6g0g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3120g4451kcal390g9.4g319.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g30395kcal2002.6g3840.8g729g73.8g
Valittu annoskoko10000g15198kcal1001.3g1920.4g364.5g36.9g
Annoskoko puolitettuna5000g7599kcal500.7g960.2g182.3g18.5g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104