Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali120g29kcal1.4g4.1g0.2g2.5g
Selleri, annos 50g150g21kcal1.5g4.5g0g0g
Paprika, vihre30g5.1kcal0.3g0.7g0.1g0.6g
Tomaattimurska 300g88kcal1.7g15.9g0.6g5.7g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Kasvisliemikuutio 10g30kcal0.9g1.3g2.3g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2244g385kcal13.6g59.8g6.6g20.2g
Valittu annoskoko1122g192kcal6.8g29.9g3.3g10.1g
Annoskoko puolitettuna561g96kcal3.4g15g1.7g5.1g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639