Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g351g982kcal66.6g0g77.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g371g130kcal5.9g25.6g0.4g5.2g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g401g321kcal44.1g11.6g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2244g2864kcal233.2g74.4g178.2g10.4g
Valittu annoskoko1122g1432kcal116.6g37.2g89.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna561g716kcal58.3g18.6g44.6g2.6g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573