Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 626g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g6.9g19kcal1g0.2g1.6g0g
Jasmiiniriisi, pirkka63g219kcal4.4g50.1g0.5g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)188g389kcal28.2g3.9g28.5g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g3.1g0.9kcal0g0.3g0g0.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)6.3g4.4kcal0g0.6g0.2g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)113g90kcal18.7g0g1.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Tilli mauste3.1g0.5kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2245g1491kcal106g118.8g64.4g3.4g
Valittu annoskoko1123g746kcal53g59.4g32.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna561g373kcal26.5g29.7g16.1g0.9g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.3g2.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253