Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g313g188kcal4.7g40.6g0.3g2.8g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)250g400kcal47.5g0g22.5g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.9g4.3kcal0.2g0.7g0.1g0g
Sinappi 9g12kcal0.4g1.3g0.6g0.2g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g188g64kcal0.4g13.3g0.6g3.4g
Hunaja 13g41kcal0.1g10.1g0g0g
Persilja63g7.5kcal0.9g0.7g0.1g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2245g1479kcal109.2g136.4g51.8g23.8g
Valittu annoskoko1123g740kcal54.6g68.2g25.9g11.9g
Annoskoko puolitettuna561g370kcal27.3g34.1g13g6g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299129