Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 6206g5023kcal97.4g1044.4g3.1g186.2g
Kesäkurpitsa zucchini 3649g659kcal20.4g91.2g14.6g25.5g
Mineraalisuola keskiarvo 37g0.5kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy107g942kcal0g0g107g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13247kcal235.8g2271.2g249.4g423.4g
Valittu annoskoko10000g6624kcal117.9g1135.6g124.7g211.7g
Annoskoko puolitettuna5000g3312kcal59g567.8g62.4g105.9g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418773