Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g150g1005kcal0g0g120.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu136g171kcal15g0.4g12.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1116kcal33.1g227.6g3.9g11.4g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g36kcal0.4g8g0.4g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g360g303kcal4g65.9g1.4g6.5g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2248g6333kcal106g866.2g276g36g
Valittu annoskoko1124g3167kcal53g433.1g138g18g
Annoskoko puolitettuna562g1583kcal26.5g216.6g69g9g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406