Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g2404g3222kcal214g437.6g62.5g103.4g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)3295g1153kcal32.9g227.3g16.5g46.1g
Sipuli (kuorittu)891g240kcal11.6g42.7g1.8g15.1g
Valkosipuli 71g77kcal5.6g11.6g0.4g1.5g
Voi 267g1938kcal3.2g1.1g217.2g0g
Rypsiöljy 401g3544kcal0g0g400.7g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g891g3473kcal17.8g22.3g374g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1781g1425kcal231.5g35.6g35.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g30143kcal1033.2g1556.4g2217.4g332.2g
Valittu annoskoko10000g15072kcal516.6g778.2g1108.7g166.1g
Annoskoko puolitettuna5000g7536kcal258.3g389.1g554.4g83.1g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289143