Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g3414g2868kcal37.6g624.8g13.7g61.5g
Canderel makeutusjauhe1423g5462kcal41.3g1324.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 782g1116kcal97.8g2.3g80.2g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 43g303kcal0.2g0g34.1g0g
Margariini, flora kevyt 40 711g2675kcal1.4g37.8g284.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g71g285kcal0g70.4g0g0g
Leivinjauhe 71g125kcal3.7g26.9g0g0.4g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g711g498kcal14.2g23.5g37g4.3g
Vehnäjauho puolikarkea 2774g9518kcal282.7g1941.7g33.3g97.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g45697kcal957.8g8103.4g965.6g326.6g
Valittu annoskoko10000g22849kcal478.9g4051.7g482.8g163.3g
Annoskoko puolitettuna5000g11424kcal239.5g2025.9g241.4g81.7g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917