Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kukkakaali 200g48kcal3.6g4.4g0.6g4.6g
Pinaatti 62g8.3kcal1g0.2g0.2g0.8g
Paprika keskiarvo 50g14kcal0.5g2.1g0.2g0.9g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)75g8.2kcal0.8g0.8g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Persilja 2g0.5kcal0g0g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2250g321kcal16.6g46g3.8g26g
Valittu annoskoko1125g161kcal8.3g23g1.9g13g
Annoskoko puolitettuna563g80kcal4.2g11.5g1g6.5g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795