Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 225g735kcal22.9g149.2g2.5g7.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g373kcal42.7g0g22.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g208g73kcal2.1g14.1g1g2.9g
Amerikan Pekoni filee, HK84g135kcal17.7g0.3g75.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa84g253kcal19.4g0g19.4g0g
Maito, Kevyt225g103kcal7.2g10.8g3.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu67g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2250g3523kcal239.6g350.6g261.4g21g
Valittu annoskoko1125g1762kcal119.8g175.3g130.7g10.5g
Annoskoko puolitettuna563g881kcal59.9g87.7g65.4g5.3g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=452094