Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 901g1995kcal157.7g0g153.2g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)34g42kcal1.1g1.4g3.4g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g23g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Fetajuusto, Valio101g274kcal19.3g1g21.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2250g4810kcal372.4g7g368.8g0.2g
Valittu annoskoko1125g2405kcal186.2g3.5g184.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna563g1202kcal93.1g1.8g92.2g0.1g
Arvot/100g100g214kcal16.6g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94923