Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1884g1118kcal184.9g56.5g7.5g0g
Kananmuna kuoreton 2764g3943kcal345.5g8.3g283.3g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g1759g10553kcal369.3g116.1g949.7g0g
Juusto, keskiarvo 2513g8792kcal628.9g6.3g696g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 188g609kcal54.6g13.2g37.7g57.7g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g188g113kcal17g10.4g0.9g137.6g
Vehnälese 113g258kcal15g17.4g5.1g42.4g
Kauralese 339g1221kcal61.1g154.7g26.1g59.4g
Leivinjauhe 251g441kcal13.1g95g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g54094kcal3378.8g955.8g4012.6g596.8g
Valittu annoskoko10000g27047kcal1689.4g477.9g2006.3g298.4g
Annoskoko puolitettuna5000g13524kcal844.7g239g1003.2g149.2g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234129