Vehnärieska pannulla

Sekoita suola ja jauhot kulhossa, lisää vesi, tarkista sopiva leivottava koostumus.

Anna kohota 0.5-2h.

Jaa taikina 4 osaan, kaulitse soikeaksi rieskaksi.

Kuumenna pannu, paista rieskoja ilman rasvaa molemmilta puolilta, kunnes leivissä on kauniita ruskeita tai mustia "täpliä".

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 5603g19227kcal571g3922.4g67.2g196.1g
Vesi, vesijohtovesi 4310g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g86g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g38453kcal1142g7844.8g134.4g392.2g
Valittu annoskoko10000g19227kcal571g3922.4g67.2g196.1g
Annoskoko puolitettuna5000g9613kcal285.5g1961.2g33.6g98.1g
Arvot/100g100g192kcal5.7g39.2g0.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295127