Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 959g3606kcal115.1g0g354.9g0g
Sipuli 959g290kcal12g46g1.9g16.3g
Valkosipuli 90g97kcal7.1g14.6g0.5g1.9g
Tomaattimurska 3197g940kcal17.9g169.4g6.4g60.7g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g1918g4987kcal57.5g1.9g517.9g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g959g2110kcal95.9g0g191.8g0g
Kalkkuna 1918g3760kcal603.1g0g148.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31579kcal1817.2g463.8g2443g157.8g
Valittu annoskoko10000g15790kcal908.6g231.9g1221.5g78.9g
Annoskoko puolitettuna5000g7895kcal454.3g116g610.8g39.5g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335150