Gluteenittomat porkkanasämpylät

Kuori porkkanat
Raasta tai mörssää tehosekoittimella, itseä laiskotti.

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Sulata voi.
Sekoita hiiva pariin desiä jauhoja.

heitä perään maidot, rasvat ja porkkanat.

Ja perunakuidut.

Ja pellavarouheet.

Sitte vaan lapa koneeseen eli handu taikinaan ja vaivaamaan.

Loput jauhot hitaasti lisäillen.

Jätä kohoamaan kaksinkertaiseksi.

Vaivaa vielä vähän.

Pyöritä sämbyllsönit ja anna niidenkin kohota vielä hetki.

Voitele munalla.

Paista 225C 15minsaa.

Syö!!!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hannuzka79

Hannuzka79 sanoi...

Ei se kohoa kaksinkertaiseksi, ei sitten millän..

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

Hannuzka79 sanoi...

Ä+

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g466g1444kcal11.6g349.3g2.3g34.9g
Maito, Kevyt279g129kcal8.9g13.4g4.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g186g52kcal1.1g11.1g0.4g4.7g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g23g113kcal5.7g7.8g6.7g6.6g
Perunakuitu jauheena (Semper), annos 100g140g105kcal7g16.8g0.7g97.8g
Voi 26g189kcal0.3g0.1g21.2g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g5.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2254g4062kcal69.2g797g71g288g
Valittu annoskoko1127g2031kcal34.6g398.5g35.5g144g
Annoskoko puolitettuna564g1016kcal17.3g199.3g17.8g72g
Arvot/100g100g180kcal3.1g35.4g3.1g12.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340488