Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai468g1732kcal23.4g149.8g117g9.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g176g36kcal1.1g6.7g0.5g2.5g
Mozzarella light176g281kcal35.1g0.9g15.8g0g
Oliivi kivetön musta rainbow59g105kcal0.4g3.3g9.9g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g97g19kcal0.6g3.7g0.3g5.8g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl35g188kcal1.8g1.1g19.7g1.5g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g59g170kcal19.3g0g9.9g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g59g94kcal4.7g2.3g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2254g5249kcal172.8g335.6g361.4g38.4g
Valittu annoskoko1127g2625kcal86.4g167.8g180.7g19.2g
Annoskoko puolitettuna563g1312kcal43.2g83.9g90.4g9.6g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787