Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 215g139kcal3.4g28.3g0.4g1.8g
Porkkana 93g30kcal0.6g5.1g0.2g2.4g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%140g238kcal13.7g10.4g15.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 650g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2255g836kcal36.8g91.2g32g9.2g
Valittu annoskoko1128g418kcal18.4g45.6g16g4.6g
Annoskoko puolitettuna564g209kcal9.2g22.8g8g2.3g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849