Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 27g236kcal0g0g26.7g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 67g152kcal3.4g11.7g9.4g3.9g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 67g132kcal0.9g1.2g13.3g2.9g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g15g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 440g1510kcal44.8g308g5.3g15.4g
Kauralese 67g240kcal12g30.4g5.1g11.7g
Vehnälese 27g61kcal3.5g4.1g1.2g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2256g4790kcal129.2g742.8g122g87.8g
Valittu annoskoko1128g2395kcal64.6g371.4g61g43.9g
Annoskoko puolitettuna564g1198kcal32.3g185.7g30.5g22g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369