Oliivifetasämpylät

Sekoita siirappi ja suola lämpimään veteen.

Sekoita kuivahiiva osaan jauhoista ja nako veteen.

Vaivaa taikina loput jauhot hiljalleen lisäten.

Survo lopuksi paloitellut oliivit, auringonkukansiemenet, fetapaketti öljyineen sekä luraus juoksevaa margariinia sekaan ja tee taikina valmiiksi.

Anna nousta jonku aikaa liinan alla, pyörittele pellille ja paistele.

Taikinan voi myös laittaa yöksi jääkaappiin ja pyöritellä sämpylät pellille vasta aamusta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Pedro79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)572g2004kcal68.7g395g10.9g28.6g
Vesi, vesijohtovesi 362g0kcal0g0g0g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g90g298kcal14.5g5g24.4g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 24g48kcal0.3g0.4g4.8g1.1g
Kuivahiiva, annos 11g6.6g24kcal3g2.7g0.4g0g
Siirappi 9g27kcal0g6.7g0g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)30g217kcal0g0g24.1g0g
Auringonkukansiemen 30g179kcal6.9g3.8g14.9g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2256g5593kcal186.8g827.2g159g63g
Valittu annoskoko1128g2797kcal93.4g413.6g79.5g31.5g
Annoskoko puolitettuna564g1398kcal46.7g206.8g39.8g15.8g
Arvot/100g100g248kcal8.3g36.7g7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212054