Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g479g2202kcal28.7g215.4g138.8g4.8g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)287g129kcal0.9g30.2g0.3g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g239g407kcal17.2g38.3g20.3g2.4g
Sokeri 51g207kcal0g50.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 72g102kcal9g0.2g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2256g6094kcal111.6g669.8g333.6g14.4g
Valittu annoskoko1128g3047kcal55.8g334.9g166.8g7.2g
Annoskoko puolitettuna564g1524kcal27.9g167.5g83.4g3.6g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509