Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow11g29kcal1.1g1.1g2.2g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Jauhelihamauste, annos 15g15g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g100g30kcal0.9g4.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2256g1201kcal87.6g74.8g60.2g8.2g
Valittu annoskoko1128g600kcal43.8g37.4g30.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna564g300kcal21.9g18.7g15.1g2.1g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276177