Caloriinan sangria

1 sitruuna
1 appelsiini
2 kanelintankoa
muutama tähtianis
5 dl punaviiniä

Pese hedelmät, leikkaa muutama siivu hedelmistä koristeeksi.

Purista hedelmistä mehu.

Sekoita viini, hedelmien mehu ja mausteet kannuun.

Laita muutamaksi tunniksi maustumaan jääkaappiin.

Ennen tarjoilua lisää hedelmäviipaleet, jäitä ja vichyä kannuun.

(ainesosaluetteloon olen merkannut hedelmistä kuoritut versiot, kuoriahan ei syödä.

Siksi että annoskoko pysyisi oikeana noin noin 2,5-2,8 dl on yksi annos riipuen jään ja hedelmien määrästä)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Caloriina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punaviini 501g353kcal1.6g1g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g401g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 36g15kcal0.2g0.8g0.4g1g
Appelsiini, kuorittu 190g90kcal1.1g16.9g0.6g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2256g915kcal5.8g37.4g2g10g
Valittu annoskoko1128g458kcal2.9g18.7g1g5g
Annoskoko puolitettuna564g229kcal1.5g9.4g0.5g2.5g
Arvot/100g100g41kcal0.3g1.7g0.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433076