Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)467g519kcal57.5g8.9g27.6g3.7g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 234g177kcal4.4g36g0.5g2.3g
Porkkana, keitetty, suolaa 93g31kcal0.6g5.3g0.2g2.4g
Lanttu 134g39kcal1.3g6.1g0.4g2.4g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 134g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2256g1566kcal129.4g119g57.6g23.8g
Valittu annoskoko1128g783kcal64.7g59.5g28.8g11.9g
Annoskoko puolitettuna564g392kcal32.4g29.8g14.4g6g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201