Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 4610g5397kcal796.6g0g244.3g0g
Sipuli 1064g322kcal13.3g51.1g2.1g18.1g
Korppujauho 355g1299kcal37.2g265.6g3.7g18.8g
Kananmuna 50g(kpl)1135g1430kcal124.8g3.4g102.1g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 2128g7555kcal40g56.4g808.5g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g709g6383kcal0g0g709.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g44770kcal2023.8g753g3739.8g73.8g
Valittu annoskoko10000g22385kcal1011.9g376.5g1869.9g36.9g
Annoskoko puolitettuna5000g11193kcal506g188.3g935g18.5g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095