Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2070g575kcal24.6g84g4.1g43.5g
Hirvenliha 1656g1861kcal349.9g0g49.7g0g
Sipuli 739g224kcal9.2g35.5g1.5g12.6g
Porkkana 651g213kcal4g36.2g1.3g16.6g
Herkkusieni 237g38kcal5g0.7g0.8g3.5g
Valkosipuli 59g64kcal4.7g9.6g0.4g1.2g
Chili paprika punainen44g18kcal0.9g4g0g0g
Vesi4435g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 80g706kcal0g0g79.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g102kcal3g20.7g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7597kcal802.6g381.4g276g156.8g
Valittu annoskoko10000g3799kcal401.3g190.7g138g78.4g
Annoskoko puolitettuna5000g1899kcal200.7g95.4g69g39.2g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151881