Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g450g593kcal94.4g0g22.5g0g
Sipulikuutiot Apetit169g44kcal2g8.1g0.3g0g
Maizena maissitärkkelys51g177kcal0.4g44g0g0g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.1g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)112g92kcal10.7g12.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 337g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2259g1976kcal215.2g129g63.8g0g
Valittu annoskoko1130g988kcal107.6g64.5g31.9g0g
Annoskoko puolitettuna565g494kcal53.8g32.3g16g0g
Arvot/100g100g88kcal9.5g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110