Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 515g1141kcal90.2g0g87.6g0g
Kuohukerma (Ingman)374g1273kcal8.2g11.6g131g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto187g524kcal35.6g0g41.2g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Oivariini, 60 (100g)15g82kcal0.1g0.1g9g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.7g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Kuohukerma (Ingman)0.5g1.8kcal0g0g0.2g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2259g6068kcal269.4g26.8g538.4g1.4g
Valittu annoskoko1130g3034kcal134.7g13.4g269.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna565g1517kcal67.4g6.7g134.6g0.4g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296