Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g42g25kcal0.6g5.4g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Naudanpaisti 33g37kcal7.2g0g0.9g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g157kcal16g12.2g4.6g1.2g
Valittu annoskoko113g79kcal8g6.1g2.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna57g39kcal4g3.1g1.2g0.3g
Arvot/100g100g70kcal7.1g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393