Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 50g102kcal8.9g0g7.4g0g
Linssi, punainen, Go Green25g81kcal6g12.2g0.2g3g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.4g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.2g3.2kcal0.2g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g393kcal30.8g28.6g15.6g7.6g
Valittu annoskoko113g196kcal15.4g14.3g7.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna57g98kcal7.7g7.2g3.9g1.9g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.7g6.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122