Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g56g62kcal12.9g0g1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)35g30kcal0.4g1.2g2.5g0g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g6.3g28kcal0.3g0.3g2.8g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g249kcal27.6g4.6g12.6g0.4g
Valittu annoskoko113g124kcal13.8g2.3g6.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna57g62kcal6.9g1.2g3.2g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.2g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868