Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g47g164kcal5.5g34g0.7g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g24g34kcal5.2g1g0.7g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g12g29kcal2.1g0.1g2.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g490kcal26g72.8g10g0.8g
Valittu annoskoko113g245kcal13g36.4g5g0.4g
Annoskoko puolitettuna57g123kcal6.5g18.2g2.5g0.2g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733