Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g70g92kcal12g0.8g4.5g0g
Sitruuna 100g21g7.6kcal0.1g1.3g0.2g0g
Lime, kuorittu, annos 50g3.5g1.3kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g1.1g3.4kcal0g0.8g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g215kcal24.6g6.8g9.6g0.4g
Valittu annoskoko113g108kcal12.3g3.4g4.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna57g54kcal6.2g1.7g2.4g0.1g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95263