Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 43g154kcal3.5g33.6g0.2g0.7g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)23g30kcal2.3g0.7g2.1g0.1g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]23g28kcal2.8g0.5g1.6g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow23g23kcal1.6g0.7g1.6g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g1.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g470kcal20.4g71g11g1.6g
Valittu annoskoko113g235kcal10.2g35.5g5.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna57g118kcal5.1g17.8g2.8g0.4g
Arvot/100g100g208kcal9g31.4g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383689