Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)51g42kcal0.9g8.9g0.1g0.5g
Porkkana 12g3.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sianliha keskiarvo 25g56kcal4.6g0g4.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g206kcal11.4g19.6g8.6g1.8g
Valittu annoskoko113g103kcal5.7g9.8g4.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna57g52kcal2.9g4.9g2.2g0.5g
Arvot/100g100g91kcal5g8.7g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77129