Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 25g33kcal0.7g0.8g3g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Korppujauho 6.3g23kcal0.7g4.7g0.1g0.3g
Tomaatti, tuore13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g319kcal25g12.6g18.4g1.2g
Valittu annoskoko113g160kcal12.5g6.3g9.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna57g80kcal6.3g3.2g4.6g0.3g
Arvot/100g100g141kcal11g5.6g8.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392425