Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 31g69kcal5.5g0g5.3g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g20g22kcal3.3g0.2g0.8g0.1g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g23g50kcal4.2g0.5g3.8g0g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g39g33kcal0.4g1.8g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g349kcal26.8g5g25.2g0.2g
Valittu annoskoko113g174kcal13.4g2.5g12.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna57g87kcal6.7g1.3g6.3g0.1g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.2g11.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262206