Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer25g129kcal1g14g7.5g1.3g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)9g68kcal0.1g0.4g7.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 13g15kcal0.4g0.6g1.3g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 6.3g25kcal0g6.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl13g45kcal0.3g0.3g4.8g0g
Sokeri2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Marianne crush 150g9g40kcal0.1g8.1g0.8g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.1g12kcal0.6g0.3g0.7g1g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g17g57kcal0.3g13.2g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g855kcal9g94.4g48.6g7.4g
Valittu annoskoko113g428kcal4.5g47.2g24.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna57g214kcal2.3g23.6g12.2g1.9g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.4g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497