Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali47g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 36g81kcal6.8g0g6g0g
Vesi8.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.6g1.3kcal0.2g0g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g5.5g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g11g37kcal0.2g0.3g3.9g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g277kcal17.4g4g21.2g2g
Valittu annoskoko113g139kcal8.7g2g10.6g1g
Annoskoko puolitettuna57g69kcal4.4g1g5.3g0.5g
Arvot/100g100g122kcal7.7g1.8g9.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513