Päivikin Suklaamoussekakku

Pohja:
2 munaa
0,75dl sokeria
0,5dl vehnäjauhoja
0,5 dl perunajauhoja
0,75dl leivinjauhoja
1rkl kaakaojauhetta

3g rasvaa (teflon) vuoan voiteluun.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi sokerivaahdon sekaan.

Paista 175 asteisessa uunissa n.30min.

Anna pohjan jäähtyä.

Halkaise kolmeen osaan ja kostuta maitokahvilla.

Täyte:
n.115g (kuohu) kermaa
200g sunnuntai vaniljatuorejuustoa
1 Fazerina patukka
4g BlåBand kevyt suklaavaahto-jauhetta

Vatkaa kerma vaahdoksi, vatkaa sekaan tuorejuusto ja raastettu suklaa.

Vatkaa vielä jauhe sekaan.

Laita kostutettujen kakkulevujen väliin puolet ja puolet ja nosta tekeytymään jääkaappiin seuraavaan päivään.

Kuorruta seuraavana päivänä Esim.

Flora Vispi 20%lla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Vikki83

Vikki83 sanoi...

Reseptin ei ole tarkoituskaan olla terveellinen, se on ainoastaan syntisen hyvää.

lauantai 13.11.2010 klo 19:21

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4g13kcal0g3.3g0g0.1g
Vehnäjauho, durum 3.5g12kcal0.5g2.2g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.1g3.7kcal0.3g0.5g0.2g0.1g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl15g49kcal0.3g0.4g5.1g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g25g68kcal2g3g5g0g
Fazerina (44g patukka)5.5g30kcal0.5g2.8g1.9g0g
Kevyt Kaakaovaahto, Blå Band (1 pss)0.5g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Flora vispi 20%27g59kcal0.8g1.3g5.4g0g
Sokeri 1.3g5.1kcal0g1.2g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g2.5g0kcal0g0g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g1.7g7.2kcal0.1g1.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g627kcal12.8g52.8g39.2g1.2g
Valittu annoskoko113g314kcal6.4g26.4g19.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna57g157kcal3.2g13.2g9.8g0.3g
Arvot/100g100g277kcal5.6g23.3g17.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202414