Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 13g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Paprika keltainen 16g4.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 18g3.2kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Herkkusieni 7.8g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g31g53kcal5.9g0g3.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g7.8g20kcal2.3g0.2g1.2g0g
Kanaliemi laimennettu 20g1.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g177kcal17.6g4.2g9.4g1.6g
Valittu annoskoko113g88kcal8.8g2.1g4.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna57g44kcal4.4g1.1g2.4g0.4g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209837