Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi2.3g4.9kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.9g0.1g0.3g
Hirvenjauheliha oma saalis16g18kcal3.4g0g0.5g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g120kcal8.4g11.6g4.6g1.8g
Valittu annoskoko114g60kcal4.2g5.8g2.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna57g30kcal2.1g2.9g1.2g0.5g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467